![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Myslím si, že je Sims2.But my všichni máme oblíbených ... tak mi řekni, Vy!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ani ne do hry, ale díky simulaci typu se zájmem mi čas od času.
|
|||
|
|||
|
Velký prostor na výběr, je tam milion her pro PC!
Moje oblíbené hry? Těžko říct, ale myslím, že v hloubi své CS: S! (Counter Strike: Source) goooood několik dní na tu hru! hehe, jsem takový blbeček .. |
|
|
|||
|
|||
|
Se mnou je to více Counter-Strike: Source nebo Devil května Cry 3. Já také těšit na NFS (Need for Speed) her.
![]() Oh, a já také hrát Neverwinter Nights 2 (nevím, jestli jste slyšeli o tom) je také docela v pohodě. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pevný výzvu M8 je jich tolik slušné hry
Miloval Need for Speed série, GTA série, ale na jedné i zpět na FEAR je tak to je můj dohad fav 4 dnes
|
|
|
|||
|
|||
|
yer i lyk FPS her i mlha říct Crysis a Doom opravdu otevřel mé oči hlavně AI v Crysis o a hony.
|
|
|
|||
|
|||
|
poločas všechny verze!
|
|
|
|||
|
|||
|
Halo 1-3
|
|
|
|||
|
|||
|
Need for Speed série, GTA série, Counter-Strike 1.6 a Source, Letové Gear, Call of Duty 4, NBA Live série ... existuje mnoho sooooo. nemohla jméno jen jeden zápas. Ach jo, než jsem zapomněl, Liero. Je to reálné antické hry (není v obývacím v jeskyni typ) Teda jako dávno hra, ale je to návykové. Vzpomněl jsem si hrát s mým bratrancem na Windows 98. Google, je freeware.
|
|
|
|||
|
|||
|
Strange nikdo uvedených Max Payne. Myslím, že je to skvělá hra, protože vývojáři se jej spustit v jakékoliv spodní stroj, a dokonce se na verzi pro Mac. Hra netrpělo forma pokulhává a vyrobit některé z nejlepších grafických že by mohla na 32MB video hrál ji hladké na rozdíl od moderních her.
|