![]() |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι είναι Sims2.But όλοι έχουμε αγαπημένα μου πεις ... ναι δικό σου! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν σε πραγματικά παιχνίδια, αλλά προσομοίωση τύπου stuff ενδιαφέρον μου κάνει κατά καιρούς.
| |||
| |||
| Μεγάλος χώρος για να επιλέξετε, υπάρχει ένα εκατομμύριο παιχνίδια για PC! Αγαπημένο μου παιχνίδι; Δύσκολο να πω, αλλά πιστεύω ότι κατά βάθος το CS: S! (Counter Strike: Source) goooood μερικές ημέρες σχετικά με το παιχνίδι! hehe, είμαι σε μια τέτοια NERD .. |
|
| |||
| |||
| Με μένα είναι πιο Counter-Strike: Source ή Devil May Cry 3. Ι επίσης να απολαύσετε το NFS (Need for Speed) παιχνίδια. ![]() Ω, και εγώ επίσης να παίξει Neverwinter Nights 2 (δεν ξέρω αν έχετε ακούσει για αυτό) είναι επίσης πολύ κουλ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σκληρός κλήση M8 υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια την αξιοπρεπή αγαπούσε ανάγκη για ταχύτητα σειρά, σειρά GTA, αλλά τη μία να πάω πίσω για να είναι τόσο FEAR μαντέψει thats 4 fav μου τώρα
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| YER i lyk FPS παιχνίδια i αντιθαμπωτικά πω Crysis Doom και πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια κυρίως το AI στο Crysis και Far Cry o. |
|
| |||
| |||
| Half Life όλες τις εκδόσεις! |
|
| |||
| |||
| Halo 1-3 |
|
| |||
| |||
| Need for Speed σειρά, σειρά GTA, Counter-Strike 1.6 και Πηγή, Flight Gear, Call of Duty 4, NBA Live σειρά ... υπάρχει sooooo πολλά. δεν θα μπορούσε να περιοριστώ μόνο σε ένα παιχνίδι. Ναι, πριν από την ξεχάσω, Liero. είναι ένα πραγματικό αρχαίο παιχνίδι (που δεν ζουν στην σπηλιά του τύπου) όπως και εννοώ εδώ και πολύ καιρό, αλλά το παιχνίδι είναι εθιστικό. Θυμήθηκα παίζοντας με τον ξάδελφό μου σχετικά με τα Windows 98. Η Google είναι, είναι ένα δωρεάν λογισμικό. |
|
| |||
| |||
| Παράξενο κανένας δεν αναφέρθηκε Max Payne. Νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι γιατί οι προγραμματιστές κάνει να κινούνται με χαμηλή τέλος κάθε μηχανή, ακόμα και προέβη σε έκδοση για Mac. Το παιχνίδι δεν υφίστανται μορφή υστερήσεις και παράγουν μερικά από τα καλύτερα γραφικά ότι 32MB βίντεο θα μπορούσε να παίξει αυτό της ομαλής παιχνίδια σε αντίθεση με το σύγχρονο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποιο παιχνίδι για να | xactly | PC & Console Gaming | 11 | 19 Αυγ 2008 15:05 |
| Νέο παιχνίδι | gaza14 | Off Topic Συζήτηση | 36 | 7 Απρ 2008 03:34 |
| Παλιά PC Game | Kev64942 | PC & Console Gaming | 1 | 13 Σεπ 2007 09:32 |
| Best παιχνίδι ποτέ! | ζούγκλα-bhoy | PC & Console Gaming | 4 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 12:36 |
| X-Men The Game | swordude | PC & Console Gaming | 1 | 21 Οκτ 2006 10:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |