![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mislim da je Sims2.But svi su favoriti ... pa reci mi tvoje! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne baš u igru, ali stvari se simulacija tip interes mi s vremena na vrijeme.
| |||
| |||
| Veliki prostor birati, ima milion igre za PC! Moja omiljena igra? Teško je reći, ali mislim deep down svojih CS: S! (Counter Strike: Source) goooood nekoliko dana na toj igri! hehe, ja sam takav glupan .. |
|
| |||
| |||
| Kod mene je više Counter-Strike: Source i Devil May Cry 3. Također sam uživati u NFS (potrebu za Speed) igre. ![]() Oh, i ja također igrati Neverwinter Nights 2 (ne znam ako ste čuli za to) i to je prilično cool. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hard poziv m8 postoji toliko pristojne igre ljubio potrebu za brzinom serija, gta serijala, ali jedan i vratite se bojte se tako pogodi taj moj fav 4 sada
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| yer sam lyk FPS igre i magla reći Crysis i Doom zaista otvorio oči posebno u AI ili Crysis i Far Cry. |
|
| |||
| |||
| polovina života sve verzije! |
|
| |||
| |||
| Halo 1-3 |
|
| |||
| |||
| Potreba za Speed serije, GTA serijal, Counter-Strike 1.6 i Source, Flight Gear, Call of Duty 4, NBA Live serijal ... tu je sooooo mnogo. naziv nije mogao samo jednu igru. Oh yeah, prije nego zaboravim, Liero. to je pravi antički igre (ne u dnevni u spilji tip) mislim kao davno igru, ali to je ovisnost. Sjetio sam se igrajući sa mojim sestrična na Windows 98. Google ona, ona je freeware. |
|
| |||
| |||
| Čudno nitko ne spominje Max Payne. Mislim da je odlična igra, jer je programere izvoditi na bilo kojem kraju stroja niska i čak je napravio verziju za Mac. Igra nije pate obliku zaostaje proizvoditi i neke od najboljih grafika 32MB video da je mogao odigranih glatka ga za razliku od modernih igara. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koje igre da biste dobili | xactly | PC & konzole Igre | 11 | 19. kolovoz 2008 15:05 |
| Nova igra | gaza14 | Off Topic Discussion | 36 | 7. travanj 2008 03:34 |
| Stare PC Game | Kev64942 | PC & konzole Igre | 1 | 13. Ruj 2007 09:32 |
| Najbolja igra ikad! | džungla-bhoy | PC & konzole Igre | 4 | 1. rujan 2007 12:36 |
| X-Men The Game | swordude | PC & konzole Igre | 1 | 21. listopad 2006 10:08 |
| Thread Tools | |
| |