![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szerintem ez Sims2.But mindannyiunk kedvencekhez ... szóval mondd, a tiéd! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem igazán a játékok, de a szimuláció típusú dolgok nem engem időről időre.
| |||
| |||
| Nagy területen választani, van egy millió PC játékok! Kedvenc játék? Nehéz megmondani, de azt hiszem, mélyen a CS: S! (Counter Strike: Source) goooood néhány napot, hogy a játékot! hehe, én egy ilyen NERD .. |
|
| |||
| |||
| Nekem ez több Counter-Strike: Source vagy a Devil May Cry 3. Azt is élvezik az NFS (Need For Speed) játékokat. ![]() Ja, és én is játszani Neverwinter Nights 2 (Nem tudom, te hallottál róla) Az is nagyon cool. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kemény hívás m8 olyan sok tisztességes játékok Szerettem Need for Speed sorozat, GTA sorozat, de az egyik visszamegyek a félelem úgy hiszem amit én most fav 4
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Yer i lyk FPS játékok i köd mondom Crysis és a Doom tényleg kinyitottam a szemem, különösen az AI a Crysis o és Far Cry. |
|
| |||
| |||
| felezési ideje minden verzió! |
|
| |||
| |||
| Halo 1-3 |
|
| |||
| |||
| Need for Speed sorozat, GTA sorozat, Counter-Strike 1.6 és Source, Flight Gear, Call of Duty 4, NBA Live sorozat ... van sooooo sok. nem csak egy játék. Ó, igen, mielőtt elfelejtem, Liero. ez egy igazi ősi játék (és nem az élet a barlangban típus) gondolok, mint régen, de a játék addiktív. Eszembe jutott, hogy játszott az én húgom, Windows 98. Google-el, ez egy ingyenes. |
|
| |||
| |||
| Fura senki említett Max Payne. Azt hiszem, ez egy nagy játék, mert a fejlesztők azt futtatni bármilyen alacsony end gép, és még egy változata a Mac. A játék nem szenvedett formában lemaradás és gyártásában a legjobb grafikával, hogy egy 32MB videó is játszott, hogy a sima ellentétben a modern játékok. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Milyen játékot, hogy | xactly | PC és konzol játékok | 11 | 19. augusztus 2008 15:05 |
| Új játék | gaza14 | Off Topic Discussion | 36 | 7. április 2008 03:34 |
| A régi PC-játék | Kev64942 | PC és konzol játékok | 1 | 13 Sep 2007 09:32 |
| Best game ever! | dzsungel-bhoy | PC és konzol játékok | 4 | 1. Szeptember 2007 12:36 |
| X-Men The Game | swordude | PC és konzol játékok | 1 | 21. október 2006 10:08 |
| Téma eszközök | |
| |