![]() |
|
| |||
| |||
| אני חושב שזה Sims2.But יש לנו את כל המועדפים ... אז תגיד לי את שלך! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא ממש לתוך משחקים, אבל האם דברים מסוג סימולציה עניין אותי מפעם לפעם.
| |||
| |||
| ביג באזור לבחור, יש מיליון משחקים ל-PC! מקורב המשחק שלי? קשה לומר, אבל אני חושב עמוק את CS: S! (Counter Strike: Source) goooood כמה ימים את המשחק! hehe, I'm nerd כזה .. |
|
| |||
| |||
| איתי זה יותר Counter-Strike: Source או השטן מאי Cry 3. אני גם ליהנות NFS (צורך מהירות) משחקים. ![]() אה, ואני גם משחק Neverwinter Nights 2 (אני לא יודע אם שמעת על זה) הוא גם די מגניב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קשה לקרוא m8 יש כל כך הרבה משחקים הגון אהבתי הצורך במהירות בסדרה gta סדרה אבל אחד אני חוזר כל כך פחד הוא מניח thats שלי fav 4 עכשיו
|
| |||
| |||
| yer אני lyk משחקי FPS אני אומר אד Crysis ו אבדון באמת פתח את עיניי במיוחד AI ב Crysis O ו רחוק Cry. |
|
| |||
| |||
| חצי חיים כל הגירסאות! |
|
| |||
| |||
| Halo 1-3 |
|
| |||
| |||
| הצורך מהירות בסדרה, GTA סדרה, Counter-Strike 1.6 ו מקור, ציוד טיסה, 4 Call of Duty, NBA Live סדרה ... יש sooooo רבים. פשוט לא יכולתי שם משחק אחד. אה כן, לפני שאני אשכח, Liero. היא ממש עתיקה המשחק (לא את החיים במערה סוג) אני מתכוון כמו המשחק מזמן אבל ממכר. זכרתי את זה לשחק עם בן דוד שלי ב-Windows 98. גוגל זה, הוא freeware. |
|
| |||
| |||
| מוזר אף אחד לא הזכיר מקסימלי Payne. אני חושב שזה היה משחק גדול, כי המפתחים עשו את זה כדי לרוץ על כל מחשב קצה נמוך ואפילו עשו גירסה עבור Mac. המשחק לא סובלים טופס lags וליצור חלק מיטב גרפיקה כי 32MB של וידאו יכול לשחק אותה חלקה המודרני בניגוד למשחקים. |