![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Manau, kad tai Sims2.But mes visi turime draugai ... kad man tavo! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikrai ne į žaidimus, bet modeliavimas tipo medžiagos nėra intereso mane laikas nuo laiko.
| |||
| |||
| Didelės plotas pasirinkti, there's milijonų žaidimų kompiuterio! Mano mėgstamas žaidimas? Sunku pasakyti, bet manau, kad giliai savo CS: S! (Counter Strike: Source), o kai goooood dienų, kad žaidimas! hehe, aš tokia vėpla .. |
|
| |||
| |||
| Su manimi tai labiau Counter-Strike: Source ar Devil May Cry 3. Aš taip pat mėgautis NFS (Need For Speed) žaidimai. ![]() Oi, ir aš taip pat vaidina Neverwinter Nights 2 (nežinau, jei jūs girdėjote apie tai), jis taip pat pretty cool. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hard skambinti M8 yra tiek daug padorus žaidimai mylimas Need for Speed serija, GTA serija, bet viena i go back to yra baimė, kad atspėti Thats my fav 4 dabar
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| yer aš lyk FPS games i migla pasakyti Crysis ir Doom tikrųjų atvėrė man akis, ypač PG o Crysis ir Far Cry. |
|
| |||
| |||
| pusinės eliminacijos periodas visų versijų! |
|
| |||
| |||
| Halo 1-3 |
|
| |||
| |||
| Need for Speed serija, GTA serija, Counter-Strike 1.6 ir Source, Flight Gear, Call of Duty 4, NBA Live serijos ... yra sooooo daug. negalėjo įvardyti tik vieną žaidimą. Oh yeah, Before I Forget, Liero. tai realus senovės žaidimas (ne urvas tipo gyvenimo) Aš tai kaip seniai žaidimą, bet tai sukelia priklausomybę. Prisiminiau žaisti su mano pusbrolio Windows 98. "Google", ji yra nemokama. |
|
| |||
| |||
| Keista niekas paminėti Max Payne. Manau, kad tai buvo puikus žaidimas, nes kūrėjai padarė jį paleisti bet žemos mašinos ir netgi padarė Mac versija. Žaidimo nepatyrė forma atsilieka ir pateikti kai kurių geriausių grafika, 32MB video, galėtų iš grojo sklandžiai skirtingai nuo šiuolaikinių žaidimų. |