![]() |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka ir Sims2.But mums visiem ir draugi ... tik man yours! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav īsti vērā spēles, taču simulācija tips sīkumi nav nozīmes mani laiku pa laikam.
| |||
| |||
| Big platība izvēlēties tur miljoni spēles PC! Mana mīļākā spēle? Grūti pateikt, bet es domāju, ka dziļi savā CS: S! (Counter Strike: Source) daži goooood dienām par šo spēli! hehe, es esmu šāda Nerd .. |
|
| |||
| |||
| Man tas ir vairāk Counter-Strike: Source vai Devil May Cry 3. Es arī baudīt NFS (Need For Speed) spēles. ![]() Ak, un es arī spēlēt Neverwinter Nights 2 (Es nezinu, vai esat dzirdējuši par to), tas ir arī diezgan foršs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grūti zvanīt m8 ir tik daudz pienācīgs spēles mīlēja Need For Speed sērija, GTA sērija, bet man atgriezties ir bailes tik guess thats my fav 4 tagad
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| yer i lyk FPS spēles i migla teikt Crysis un Doom tiešām atvēra acis it AI Crysis o, un Far Cry. |
|
| |||
| |||
| pusperiods visas versijas! |
|
| |||
| |||
| Halo 1-3 |
|
| |||
| |||
| Need for Speed sērija, GTA sērija, Counter-Strike 1.6 un Source, Flight Gear, Call of Duty 4, NBA Live sērijas ... ir sooooo daudz. nevar nosaukumu tikai viena spēle. Ak jā, pirms es aizmirstu, Liero. tā ir īsta seno spēli (nevis dzīvo alā tips) Es domāju, piemēram, sen jau spēle, bet tas ir atkarību. Atcerējos spēlē ar manu brālēns uz Windows 98. Google, tā ir freeware. |
|
| |||
| |||
| Dīvaini, neviens minēta Max Payne. Es domāju, ka tā bija lieliska spēle, jo izstrādātājiem, kas tai darboties jebkurā zemu gala mašīna un pat veikts versija Mac. Spēle necieta forma VRG un rada daži no labākajiem grafikas, 32MB video varētu no kāda to gludu pretēji mūsdienu spēlēm. |
![]() |
|
| Bookmarks |