![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Myślę, że jest Sims2.But wszyscy mamy wybór ... tak mi Ciebie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Not really do gry, ale symulacji typu rzeczy nie interesują mnie od czasu do czasu.
| |||
| |||
| Duży obszar do wyboru, to milion gier na PC! Moja ulubiona gra? Trudno powiedzieć, ale myślę, że jej głęboko CS: S! (Counter Strike: Source) goooood kilka dni na tej grze! Hehe, I'm such a nerd .. |
|
| |||
| |||
| Ze mnie jest to więcej Counter-Strike: Source czy Devil May Cry 3. I również cieszyć NFS (Need For Speed) gry. ![]() Och, i ja również odgrywać Neverwinter Nights 2 (nie wiem, czy masz o tym dowiedział), jest także całkiem cool. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Twarde rozmowy m8 istnieje tak wiele godnych gry umiłował serii Need for Speed, GTA jednej serii, ale i powrócić do FEAR jest więc domyślić thats my fav 4 teraz
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| yer i lyk gier FPS i mgła powiedzieć Crysis i Doom naprawdę otworzyła mi oczy zwłaszcza o AI w Crysis i Far Cry. |
|
| |||
| |||
| półtrwania wszystkie wersje! |
|
| |||
| |||
| Halo 1-3 |
|
| |||
| |||
| Need for Speed serii GTA serii Counter-Strike 1.6 i Source Flight Gear, Call of Duty 4, NBA Live seria ... istnieje sooooo wielu. Nazwa może nie tylko jednej gry. Oh yeah, Before I Forget, Liero. To prawdziwy starożytnej gry (nie w mieszkających w jaskini typ) Mam na myśli, jak dawno temu, ale gra jest uzależniające. I pamiętać, gra to z moim kuzynem na Windows 98. Google to, że jest to freeware. |
|
| |||
| |||
| Dziwne nikt nie wymienione Max Payne. Myślę, że była to świetna gra ponieważ deweloperzy się go uruchomić na dowolnym niskim końcu maszyna, a nawet w wersji dla komputerów Mac. W grze nie występuje postaci opóźnienia i niektóre z najlepszych grafiki 32MB, że film może z niego sprawnego zagrał w odróżnieniu od nowoczesnych gier. |
![]() |
|
| Zakładki |