![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cred că este Sims2.But toti avem preferate ... asa ca spune-mi a ta!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu chiar în jocuri, dar de simulare de tip lucrurile nu mă interesează din timp în timp.
| |||
| |||
| Big zona de a alege, nu e de un milion de jocuri pentru PC-ul! Jocul meu preferat? Greu de spus, dar cred că în sufletele sale CS: S! (Counter Strike: Source) goooood câteva zile cu privire la acest joc! hehe, eu sunt un astfel de tocilar .. |
|
| |||
| |||
| Cu mine este mai mult de Counter-Strike: Source sau Diavolul mai Cry 3. Am de asemenea, se bucură de NFS (Need for Speed) jocuri. ![]() Oh, şi eu de asemenea, să joace Neverwinter Nights 2 (nu ştiu dacă aţi auzit de ea) este, de asemenea, destul de mişto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hard apel M8 sunt atât de multe jocuri decente iubit nevoia de viteză serie, GTA serie, dar o să mă întorc Frica este deci ghici thats meu fav 4 acum
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| yer i lyk FPS jocuri ceaţă i spun Crysis şi Doom foarte deschis ochii în special în Crysis AI O şi Far Cry. |
|
| |||
| |||
| jumătate de viaţă toate versiunile! |
|
| |||
| |||
| Halo 1-3 |
|
| |||
| |||
| Need for Speed serie, GTA serie, Counter-Strike 1.6 si Source, Zbor Gear, Call of Duty 4, NBA Live serie ... există sooooo multe. nu a putut numele doar un joc. Oh, da, înainte să uit, Liero. acesta este un vechi joc real (nu este în viaţă, în peşteră tip) Vreau sa spun ca un joc mult timp în urmă, dar este dependenta. Mi-am amintit-o joaca cu vărul meu, pe Windows 98. Google, este un freeware. |
|
| |||
| |||
| Ciudat, nu o menţionat Max Payne. Cred că a fost un mare joc pentru ca dezvoltatorii a făcut-o pentru a rula pe orice scop maşină mică şi chiar a făcut o versiune pentru Mac. Jocul nu a suferi formularul de GAL-uri şi să producă unele dintre cele mai bune grafică că o 32MB video ar putea a jucat-o buna, spre deosebire de jocurile moderne. |
![]() |
|
| Marcaje |