![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Myslím si, že je Sims2.But my všetci máme obľúbených ... tak mi povedz, Vy! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ani nie do hry, ale vďaka simuláciu typu so záujmom mi čas od času.
| |||
| |||
| Veľký priestor na výber, je tam milión hier na PC! Moje obľúbené hry? Ťažko povedať, ale myslím, že v hloubi svoje CS: S! (Counter Strike: Source) goooood niekoľko dní na tú hru! hehe, som taký blbecek .. |
|
| |||
| |||
| So mnou je to viac Counter-Strike: Source alebo Devil mája Cry 3. Já tiež tešiť na NFS (Need for Speed) hier. ![]() Oh, a ja tiež hrať Neverwinter Nights 2 (nevím, jestli ste počuli o tom) je tiež docela v pohodě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pevný výzvu M8 je ich toľko dôstojnej hry Miloval Need for Speed série, GTA série, ale na jednej i späť na FEAR je tak to je môj dohad fav 4 dnes
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| yer i lyk FPS hier i hmla říct Crysis a Doom naozaj otvoril moje oči hlavne AI v Crysis o a hony. |
|
| |||
| |||
| polčas všetky verzie! |
|
| |||
| |||
| Halo 1-3 |
|
| |||
| |||
| Need for Speed série, GTA série, Counter-Strike 1.6 a Source, Letové Gear, Call of Duty 4, NBA Live série ... existuje veľa sooooo. nemohla meno len jeden zápas. Ach jo, ako som zabudol, Lier. Je to reálne antickej hry (nie je v obývacej v jaskyni typ) Teda ako dávno hra, ale je to návykové. Spomenul som si hrať s mojím bratrancom na Windows 98. Google, je freeware. |
|
| |||
| |||
| Strange nikto uvedených Max Payne. Myslím, že je to skvelá hra, pretože vývojári sa ho spustiť v akejkoľvek spodnej stroj, a dokonca sa na verziu pre Mac. Hra nečelil forma pokrivkáva a vyrobiť niektoré z najlepších grafických že by mohla na 32MB video hral ju hladké na rozdiel od moderných hier. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ktorá hra sa dostať | xactly | PC a herné konzoly | 11 | 19. augusta 2008 15:05 |
| Nová hra | gaza14 | Vypnúť Téma diskusie | 36 | 7 apríla 2008 03:34 |
| Staré PC hry | Kev64942 | PC a herné konzoly | 1 | 13. September 2007 09:32 |
| Najlepšie hra vôbec! | džungľa-bhoy | PC a herné konzoly | 4 | 1. September 2007 12:36 |
| X-Men The Game | swordude | PC a herné konzoly | 1 | 21. októbra 2006 10:08 |
| Thread Tools | |
| |