![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мислим да је Симс2.Бут сви су фаворити ... па реци ми твоје! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не баш у игру, али ствари се симулација тип интерес ми с времена на време.
| |||
| |||
| Велики простор бирати, има милион игре за ПЦ! Моја омиљена игра? Тешко је рећи, али мислим дееп доун својих ЦС: С! (Цоунтер Стрике: Соурце) гооооод неколико дана на тој игри! хехе, ја сам такав глупан .. |
|
| |||
| |||
| Код мене је више Цоунтер-Стрике: Соурце и Девил Маы Цры 3. Такође сам уживати у нфс (потребу за Спеед) игре. ![]() Ох, и ја такође играти Неверуинтер Нигхтс 2 (не знам ако сте чули за то) и то је прилично цоол. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хард позив м8 постоји толико пристојне игре љубио потребу за брзином серија, гта серијала, али један и вратите се бојте се тако погоди тај мој фав 4 сада
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| ыер сам лык ФПС игре и магла рећи Црысис и Доом заиста отворио очи посебно у АИ или Црысис и Фар Цры. |
|
| |||
| |||
| половина живота све верзије! |
|
| |||
| |||
| Паздрав 1-3 |
|
| |||
| |||
| Потреба за Спеед серије, ГТА серијал, Цоунтер-Стрике 1/6 и Соурце, Флигхт Геар, Цалл оф Дуты 4, НБА Ливе серијал ... ту је сооооо много. назив није могао само једну игру. Ох ыеах, пре него заборавим, Лиеро. то је прави антички игре (не у дневни у спиља тип) мислим као давно игру, али то је зависност. Сјетио сам се играјући са мојим сестрична на Уиндоус 98. Гоогле она, она је фрееуаре. |
|
| |||
| |||
| Чудно нико не помиње Макс Паыне. Мислим да је одлична игра, јер је програмере изводити на било којем крају маа̨ине ниска и чак је направио верзију за Мац. Игра није пате облику заостаје производити и неке од најбољих графика 32МБ видео да је могао одиграних глатка га за разлику од модерних игара. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Које игре за добити | ксацтлы | ПЦ & конзоле Игре | 11 | 19 аугуст 2008 15:05 |
| Нова игра | газа14 | Офф Топиц Дисцуссион | 36 | 7 април 2008 03:34 |
| Старе ПЦ Гаме | Кев64942 | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 13. сеп 2007 09:32 |
| Најбоља игра икад! | џунгла-бхоы | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 1 септембар 2007 12:36 |
| Кс-Мен Тхе Гаме | суордуде | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 21 октобар 2006 10:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |