![]() |
|
| |||
| |||
| Ben Sims2.But tüm Favorilerime var ... bu yüzden bana bu senin düşünüyorum! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerçekten bir oyun, ama simülasyon tip şeyler zaman zaman ilgi yaz gelmez.
| |||
| |||
| Büyük bölge, bu bilgisayar için bir milyon oyun's seçmek için! Favori oyun? Sabit söylemek ama ben onun CS aşağı derin düşünmek: S! (Counter Strike: Source) bu oyun hakkında bazı goooood gün! hehe, ben böyle bir NERD .. yaşıyorum |
|
| |||
| |||
| Benimle daha Counter-Strike: Source veya Devil May Cry 3's. Ben de) oyunlar (Need for Speed NFS sahiptir. ![]() Eğer bunu duydunuz Oh, ben de Neverwinter Nights 2 oyun (I) de oldukça serin bilmiyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sabit M8 bu kadar çok iyi oyunları arama Bir geri gitmek hız serisi, GTA serisi ancak sevilen gerekir FEAR Bunu tahmin artık benim favori 4 şu
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Yer I lyk FPS oyunları I sis Crysis ve Doom gerçekten Crysis O ve Uzak Cry Özellikle AI gözlerimi açtım söylüyorlar. |
|
| |||
| |||
| yarı ömrü tüm sürümler! |
|
| |||
| |||
| Halo 1-3 |
|
| |||
| |||
| Need for Speed serisi, GTA serisi, Counter-Strike 1,6 ve kaynak için, Uçuş Dişli, Call of Duty 4, NBA Live serisi ... orada sooooo çok olduğunu. Sadece bir oyun adı değil olabilir. Evet, önce, Liero unutma. Ben bu oyunu uzun zaman önce gibi mi gerçek bir antik oyun Mağara tipi yaşam (değil), ama bağımlılık's. Windows 98 kuzenim ile oynarken hatırladım. Google, bir ücretsizdir. |
|
| |||
| |||
| Kimse Max Payne bahsedilen Garip. Bu harika bir oyun, çünkü geliştiriciler herhangi bir düşük sonunda makine ve çalıştırmak için bile Mac için bir sürüm yapılır yapıldı düşünüyorum. Oyun formu geride kalır zarar vermedi ve en iyi grafik üretmek bir 32MB video oynadı sizce modern oyunların düzgün aksine. |
![]() |
|
| Bookmarks |