![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що це Sims2.But ми всі обране ... Так скажіть мені ваше! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не дуже в іграх, але речі моделювання тип не цікавлять мене час від часу.
| |||
| |||
| Велика площа вибирати, там мільйонів ігор для ПК! Моя улюблена гра? Важко сказати, але я думаю, в глибині душі своєї CS: S! (Counter Strike: Source) деякі Goooood дні на цю гру! Хе-хе, я такий фанат .. |
|
| |||
| |||
| Зі мною це більше Counter-Strike: Source або Devil May Cry 3. Ще мені подобається NFS (Need For Speed) ігор. ![]() Так, і я також грають Neverwinter Nights 2 (я не знаю, якщо ви вже чули), воно також дуже здорово. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жорсткий виклику M8 так багато гідних ігор улюблені Need For Speed Серія GTA серії, але одне я повертаюся до є страх так думаю Thats My обраного 4 картини
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Йер я лик FPS гри я говорю туман Crysis і Doom дійсно відкрило мені очі особливо А.І. в Crysis виводу і Far Cry. |
|
| |||
| |||
| напіврозпаду всіх версій! |
|
| |||
| |||
| Halo 1-3 |
|
| |||
| |||
| Need For Speed серія, серія GTA, Counter-Strike 1.6 і Source, Flight Gear, Call Of Duty 4, NBA Live Series ... є Sooooo багато. Не можу назвати тільки одну гру. Ах так, щоб не забути, Liero. Це реальна стародавня гра (а не в життя, в печері тип) я маю на увазі, як давно гра, але це звикання. Я згадав, грав він зі своєю двоюрідною сестрою на Windows 98. Google, воно є безкоштовним. |
|
| |||
| |||
| Дивно ніхто не згадав Макс Пейн. Я думаю, це була велика гра, тому що розробники зробили її працювати на будь-якій машині низького кінця, і навіть зробили версію для Mac. Гра не страждає формою лаги і виробляють одні з найкращих графічних що 32MB Video міг, грав її гладкої відміну від сучасної гри. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Яку гру, щоб отримати | xactly | PC & консоль Gaming | 11 | 19 серпня 2008 15:05 |
| Нова гра | gaza14 | Off Topic Discussion | 36 | 7 квітня 2008 03:34 |
| Старі Ігри | Kev64942 | PC & консоль Gaming | 1 | 13 вересня 2007 09:32 |
| Краща гра ніколи! | Джунглі-bhoy | PC & консоль Gaming | 4 | 1 вересня 2007 12:36 |
| X-Men The Game | swordude | PC & консоль Gaming | 1 | 21 жовтня 2006 10:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |