![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No nadpis říká, že všechny seznam her, co jste a co na konzoli i jen vlastní PC ... (ano velmi chudé) PC -- COD5 Levá 4 Mrtvý |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koupil jsem GTAIV minulý týden a musím říci, kéž bych nebyl! Jeho nejvíce bugged z her kterou jsem kdy hrál, nebo bych měl říct, snažil hrát S četnými pády, neustálé úniky paměti způsobující mi restartovat můj comp která opravu údajně fixed! Rockstar by měl být žalován pro uvolnění nedokončená hra
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| tak to je pro mě jednoho koupit na Xbox360 A ne PC hehe |
|
| |||
| |||
| Prosím nejsou diskutovat Torrenty proti jeho TOS Díky
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vánoční Troubles. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Společenství Novinky a chat | 8 | 3. ledna 2009 07:32 |
| Veselé Vánoce všem .... | sjb007 | Vypnout Téma diskuze | 6 | 21. prosince 2008 15:35 |
| Co jsi se dostal k Vánocům? | alex | Vypnout Téma diskuze | 17 | 12. března 2008 21:58 |
| Veselé vánoce | musicthom | Vypnout Téma diskuze | 1 | 14. prosince 2006 16:37 |
| Thread Nástroje | |
| |