![]() |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν ο τίτλος τα λέει όλα όσα λίστα παιχνίδια έχετε και τι κονσόλα για i μόνο δικό τεμ ... (ναι πολύ υποβαθμισμένες) PC -- COD5 Left 4 Dead |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αγόρασα την περασμένη εβδομάδα και GTAIV Πρέπει να πω ότι εγώ δεν ήθελα! Είναι το πιο bugged out παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ ή μάλλον προσπάθησε να παίξει Με πολλές διακοπές λειτουργίας, τις διαρροές που προκαλεί συνεχή μνήμη μου για επανεκκίνηση μου comp ενός εμπλάστρου το οποίο υποτίθεται σταθερό! Rockstar θα πρέπει να ασκηθούν για την αποδέσμευση ένας ημιτελής παιχνίδι
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| thats ένα τόσο για μένα να αγοράζουν για XBOX360 Και δεν PC hehe |
|
| |||
| |||
| Παρακαλώ Δεν συζητήσει χείμαρρους κατά την TOS Ευχαριστώ
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |