![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dakle naslov kaže sve što listi igara koju dobivate, a što na konzoli Ja samo posjedovati računalo ... (da jako uskraćeni) PC -- COD5 Left 4 Dead |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GTAIV sam kupila prošli tjedan i moram reći želim Nisam! Njegov najveći bugged iz igre koje sam ikada igrao ili bih trebao reći pokušali igrati S brojnim crashes, konstantan memory leaks uzrokujući mene to ponovno pokretanje moj comp patch koji navodno fiksno! Rockstar treba tužiti za puštanje nedovršeni igra
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| pa taj jedan za mene kupiti na XBOX360 I ne PC hehe |
|
| |||
| |||
| Molim ne raspravljati kabla protiv svojih TOS Hvala
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |