![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nos a cím azt mondja, minden lista Milyen játékaid vannak, és mit kapok konzol Én csak a saját PC-hez ... (igen, igen fosztható) PC -- COD5 Left 4 Dead |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vettem GTAIV a múlt héten, és meg kell mondanom, szeretném én nem! A poloska meg a játék, amit valaha is játszottam, vagy pedig azt mondom próbált játszani Számos összeomlik, állandó memória tömítettségének okoz nekem, hogy indítsa újra az én kötelező, amely a patch állítólag fix! Rockstar kell perelhető felszabadításáért befejezetlen játék
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| so thats egy nekem megvenni az XBOX360 Nem PC hehe |
|
| |||
| |||
| Kérem nem patakokból, hogy megvitassák a TOS Köszönöm
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Karácsony Troubles. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Közösségi Hírek & Chat | 8 | 3. január 2009 07:32 |
| Boldog karácsonyt mindenkinek .... | sjb007 | Off Topic Discussion | 6 | 21. december 2008 15:35 |
| Mit kap karácsonyra? | alex | Off Topic Discussion | 17 | 12. március 2008 21:58 |
| Boldog karácsonyt | musicthom | Off Topic Discussion | 1 | 14. december 2006 16:37 |
| Téma eszközök | |
| |