![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Na pavadinimas pasako viską, ką sąrašą žaidimų gaunate ir kokia konsolę Aš tik savo kompiuteryje ... (Taip labai atimta) PC -- COD5 Left 4 Dead |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nusipirkau GTAIV praeitą savaitę, ir turiu pasakyti, kad aš norėčiau ne! Jos labiausiai Bugged iš žaidimo aš kada nors žaisti ar turėčiau pasakyti bandė vaidinti Su daug avarijų, nuolatinės Atminties nutekėjimas sukelia man paleisti mano comp kuris pleistras tariamai fiksuoto! Rockstar turėtų būti iškelta išleisti Nebaigtas žaidimas
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| taip thats man viena nusipirkti ant XBOX360 Ir ne PC hehe |
|
| |||
| |||
| Prašau nėra aptarti torrent savo prieš pak Ačiū
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |