![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cóż tytuł mówi wszystko listę gier, jakie otrzymujesz, a co na konsoli I tylko własnej pc ... (tak bardzo pozbawieni) PC -- COD5 Left 4 Dead |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kupiłem GTAIV w zeszłym tygodniu i muszę powiedzieć Chciałbym nie! Jego najbardziej bugged obecnie gra Mam kiedykolwiek zagrał, czy powinienem powiedzieć chciał grać Z licznych awarii, powodując stałej pamięci do mnie, aby ponownie uruchomić mój komp który rzekomo ustalone poprawki! Rockstar pozwany powinien być uwolnienia niewykończone gry
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| tak thats jeden dla mnie, aby kupić na XBOX360 i PC nie hehe |
|
| |||
| |||
| Proszę nie omówienia torrents jej przed TOS Dzięki
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |