![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| No názov hovorí, že všetky zoznam hier, čo ste a čo na konzole i len vlastné PC ... (áno veľmi chudobné) PC -- COD5 Ľavá 4 Mŕtvy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koupil jsem GTAIV minulý týždeň a musím povedať, kéž bych nebol! Jeho najviac bugged z hier ktorú som kedy hral, alebo by som mal povedať, snažil hrať S početnými pády, neustále úniky pamäte spôsobujúce mi reštartovať môj comp ktorá opravu údajne fixed! Rockstar by mal byť žalovaný pre uvoľnenie nedokončené hra
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| tak to je pre mňa jedného kúpiť na Xbox360 A ne PC hehe |
|
| |||
| |||
| Prosím nie sú diskutovať Torrenty proti jeho TOS Vďaka
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vianočné Troubles. | 4D (Ford (Ford) Ollie | Spoločenstva Novinky a chat | 8 | 3. januára 2009 07:32 |
| Veselé Vianoce všetkým .... | sjb007 | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 21. decembra 2008 15:35 |
| Čo si sa dostal k Vianociam? | alex | Vypnúť Téma diskusie | 17 | 12. marca 2008 21:58 |
| Veselé vánoce | musicthom | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 14. decembra 2006 16:37 |
| Thread Tools | |
| |