![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Дакле наслов каже све што листи игара коју добијате, а што на конзоли Ја само властити рачунар ... (да јако ускраћена) ПЦ -- ЦОД5 Лефт 4 Деад |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ГТАИВ сам купила прошли тједан и морам рећи желим Нисам! Његов највећи буггед из игре које сам икада играо или бих требао рећи покушали играти С бројним црасхес, константан меморы леакс проузрочење мене за поновно покретање мој цомп патцх који наводно фиксно! Роцкстар треба тужити за пуштање недовршене игра
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| па тај један за мене купити на КСБОКС360 И не ПЦ хехе |
|
| |||
| |||
| Молим не расправљати кабла против својих ТОС Хвала
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |