![]() |
|
| |||
| |||
| Evet başlığı her ne oyunlar sizi alıyorsanız ve ne konsol listesini açıkladı Ben sadece ... (evet çok) yoksun bir adet kendi PC -- COD5 Sol 4 Ölü |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Geçen hafta GTAIV aldık ve I wish I söylemek gerekir öyle değil! Bunun en ya da oynadığı Ben oynamaya çalıştım diyebilirim oyun dışında dinlenmişti Sayısız çökerse ile sabit bellek sızıntıları bir yama sözde olan sabit benim Zorunlu yeniden bana neden! Rockstar bir tamamlanmamış oyun bırakmadan için dava olmalı
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Bunu benim için bir XBOX360 ve satın almak için şu değil PC hehe |
|
| |||
| |||
| Lütfen don't TOS ile karşı görüşmek torrents Teşekkürler
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |