![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну назва говорить сама за весь список, які ігри ви отримуєте і що на консолі Я тільки власний ПК ... (Та дуже позбавлений) ПК -- COD5 Left 4 Dead |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я купила GTAIV минулого тижня, і я повинен сказати, що я б я не говорив!! Його найбільша витріщив грі я коли-небудь грав або я повинен сказати намагався грати З численними подіями, постійні витоку пам'яті, викликаючи мене перезавантажити Comp виправлення яких нібито Виправлено! Rockstar повинна бути пред'явлений позов за звільнення незавершеної гри
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| таким Thats одне для мене купити на XBOX360 а не комп'ютер Hehe |
|
| |||
| |||
| Будь ласка НЕ торенти обговорити свої відносини TOS Спасибо
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |