![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На компютъра и играят:
Crysis Покана от Duty 4 Wolfenstein враг територия Скорости на война На Xbox 360 и играят: Frontlines: гориво за военни Скорости на война Убийци Крийд Mass Effect Halo 3 скоро да се дъгова шест часа Vegas 2 и китара Hero 3 Моята система: Гаднярите!
|
|
| |||
| |||
| Halo 3 за 360, това е всичко, аз нужда LOL |
|
| |||
| |||
| Какво е вашето gamercard. Мое е gaza14 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC-bioshock, Crysis, страх (все още), оранжевият кутия (сега с garys моден)
| |||
| |||
| Газа ли си играят returin до замъка wolfenstein голяма игра.! |
|
| |||
| |||
| спре спам ми постове gentry92! |
|
| |||
| |||
| едва ли е спам! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хмм, ами аз играя BF2142 и BF2 понякога (и двете с разширения), аз също играе Върховния главнокомандващ: подправени алианса доста неотдавна (само просто защото компютъра ми е rubish и само ме карат да framerate от около 10 за добър ден , но се използват и двете монитори) и този на всички Аз играя доста много.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SNES MarioKart Тайните на престиж PC Върховният командващ C & C Zero часа LOMAC 360 Halo3 Frontlines: Горивата на война Forza 2 Test Drive
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC: Общо унищожение PS2: Джеймс Бонд, Необходимост от скорост (Cardon, подземен 2 и най-търсените), медал на честта, SSX труден, бойно поле 2.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Арго играя игрив на My New ASUS EN9800GT | wyntz | Графика на карти & Монитори | 7 | 19-ти октомври 2009 година 22:29 |
| Компютърна замръзва Когато аз играя игри | Egon09 | Общи Хардуер Чат | 1 | 30 Май 2009 03:32 |
| Моят компютър изключи, когато се играят игри! | 09tomlin | Графика на карти & Монитори | 14 | 14 Jan 2008 02:34 |
| Какви игри ще играеш? | Hybr! Г | PC & конзолата Gaming | 25 | 8 юли 2007 04:23 |
| PSP приучавам товар / играят игри | ilovemybicycle | PC & конзолата Gaming | 3 | 21 Март 2007 03:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |