![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na PC i hrát:
Crysis Call of Duty 4 Wolfenstein nepřátelské území Gears of War Na Xbox 360 i hrát: Frontlines: palivové války Gears of War Assassins Creed Hmotnost efekt Halo 3 brzy Rainbow Six Vegas 2 a Guitar Hero 3 Můj systém: Stíhačky!
|
|
| |||
| |||
| Halo 3 na 360, to vše i need lol |
|
| |||
| |||
| jaký je váš gamercard. Důl je gaza14 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC-BioShock, Crysis, strach (stále), oranžové krabici (nyní s garys mod)
| |||
| |||
| Gazy jste někdy hrát returin na hrad Wolfenstein skvělá hra.! |
|
| |||
| |||
| zastavit spamy moje příspěvky gentry92! |
|
| |||
| |||
| stěží spam! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, tak jsem hru BF2 a BF2142 příležitostně (oba s expanzí), jsem také přehrávání Supreme Commander: Kované aliance docela hodně nedávno (jen proto, že můj počítač je rubish a pouze dává mi snímků z asi 10 na dobrý den , ale mám použít oba monitory) A to je vše jsem hrát docela daleko.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PNO MarioKart Tajemství Mana PC Supreme Commander C & C Zero Hour LOMAC 360 Halo3 Frontlines: Paliva of War Forza 2 Test Drive
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC: Celkem Annihilation PS2: James Bond, Need for speed (Cardon, podzemní a 2 Most Wanted), Medal of Honor, SSX choulostivé, Battlefield 2.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Cant Hrát hry na Moje Nový Asus EN9800GT | wyntz | Graphics Cards & Monitory | 7 | 19.října 2009 22:29 |
| Počítačové Freezes Kdykoliv jsem hrát hry | Egon09 | Obecné Hardware Chat | 1 | 30. květen 2009 03:32 |
| Můj počítač vypne i při hraní her! | 09tomlin | Graphics Cards & Monitory | 14 | 14. leden 2008 02:34 |
| Jaké hry si hrát? | Hybr! D | PC a herní konzole | 25 | 8. červenec 2007 04:23 |
| PSP zvyklý zatížení / hraní her | ilovemybicycle | PC a herní konzole | 3 | 21. března 2007 03:25 |
| Thread Nástroje | |
| |