![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Με τον υπολογιστή να παίξω:
Crysis Call of Duty 4 Wolfenstein εχθρό έδαφος Γρανάζια του πολέμου Από την κονσόλα Xbox 360 i παίξει: Frontlines: καύσιμο του πολέμου Γρανάζια του πολέμου Δολοφόνοι Κριντ Μάζα αποτέλεσμα Halo 3 σύντομα θα ιριδίζουσα έξι vegas 2 και Guitar Hero 3 Το σύστημά μου: MEAN MACHINE!
|
|
| |||
| |||
| Halo 3, σχετικά με τις 360, αυτό είναι όλο i ανάγκη lol |
|
| |||
| |||
| Τι σας gamercard. ορυχείο είναι gaza14 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC-bioshock, crysis, φόβου (ακόμη), το πορτοκαλί κουτί (τώρα με garys mod)
| |||
| |||
| Γάζα ποτέ να παίξει returin κάστρο wolfenstein μεγάλο παιχνίδι.! |
|
| |||
| |||
| stop spamming gentry92 θέσεις μου! |
|
| |||
| |||
| ελάχιστη spam! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χμμμ, καλά παίζω BF2142 και BF2 περιστασιακά (και τα δύο με επεκτάσεις), έχω επίσης παίζει Ανώτατο διοικητή: Πλαστά συμμαχία αρκετά πρόσφατα (μόνο για τον υπολογιστή μου, μόνο και μόνο επειδή είναι rubish και μόνο μου δίνει ένα framerate της τάξης του 10 για μια καλή ημέρα , αλλά να κάνω χρήση και οι δύο οθόνες) Και thats όλοι λίγο πολύ να παίξω.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SNES MarioKart Μυστικό του Mana PC Supreme Commander C & C ώρα μηδέν LOMAC 360 Halo3 Frontlines: Fuels of War Forza 2 Test Drive
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τ.Κ.: Σύνολο εξόντωση PS2: James Bond, Need for Speed (Cardon, υπόγειες 2 και πλέον ήθελε), Μετάλλιο τιμή, SSX TRICKY, Battlefield 2.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λοξοτομήστε Παίξτε παιχνίδια για τα νέα Asus EN9800GT μου | wyntz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 19 Οκτωβρίου 2009 22:29 |
| Όταν παγώνει Υπολογιστών Ι Παίξτε Παιχνίδια | Egon09 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 30 Μαΐου 2009 03:32 |
| Ο υπολογιστής μου τερματίζει όταν παίζω παιχνίδια! | 09tomlin | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 14 | 14 Ιαν 2008 02:34 |
| Τι παιχνίδια έχετε παίξει; | Hybr! Δ | PC & Console Gaming | 25 | 8 Ιουλ 2007 04:23 |
| PSP συνηθίζει φορτίο / παίζουν παιχνίδια | ilovemybicycle | PC & Console Gaming | 3 | 21 Μαρ 2007 03:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |