![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Na PC-ja igraju:
Crysis Call of Duty 4 Wolfenstein neprijateljske teritorije Gears rata Na Xbox 360 i igra: Borbenoj liniji: gorivo za ratne Gears rata Assassins vjerovanje Mass effect Halo 3 uskoro biti duga šest Vegas 2 i Guitar Hero 3 My System: Mean STROJ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Halo 3 na 360, to je sve trebam lol
|
|
|
|||
|
|||
|
What's your gamercard. mina je gaza14
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PC-bioshock, crysis, strah (još uvijek), narančasti kvadratić (sada s garys mod)
|
|||
|
|||
|
Gaza li ikada igrati returin do dvorca wolfenstein odlična igra.!
|
|
|
|||
|
|||
|
stop spamming moje postove gentry92!
|
|
|
|||
|
|||
|
jedva s lažnim!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hmm, dobro sam igrati BF2 i BF2142 povremeno (oba s proširenja), Ive 'isto tako bio igranje Vrhovni zapovjednik: falsifikovao savezu prilično puno u zadnje vrijeme (samo samo zato moj računalo je rubish daje i samo mi je framerate od oko 10 dana dobar dan , ali ja to koristiti oba monitora) A svi mi koji igraju prilično mnogo.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Snes
MarioKart Secret of Mana PC Vrhovni zapovjednik C & C Zero sat LOMAC 360 Halo3 Borbenoj liniji: Goriva of War Forza 2 Test Voziti
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PC: Ukupno istrebljenje
PS2: James Bond, Potreba za brzinom (Cardon, underground 2 i najtraženijih), Medalja časti, SSX lukav, bojiątu 2.
|