![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A PC-i helyzet:
Crysis Call of Duty 4 Wolfenstein Enemy Territory Gears of War Az Xbox 360-i helyzet: Frontlines: Fuel of War Gears of War Assassins Creed Mass Effect Halo 3 hamarosan Rainbow Six Vegas 2 és a Guitar Hero 3 My System: Gépállat!
|
|
| |||
| |||
| Halo 3, 360, that's all i need lol |
|
| |||
| |||
| Mi a gamercard. enyém gaza14 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC BioShock, Crysis, félelem (még mindig), a narancssárga mezőben (most garys mod)
| |||
| |||
| Gázában már valaha játszani returin a Wolfenstein kastélyban nagy játék.! |
|
| |||
| |||
| stop spamming my posts gentry92! |
|
| |||
| |||
| alig egy spam! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, jól játszani BF2142 és BF2 alkalmanként (mindkettő Bővülés), Én is játszik Supreme Commander: Kovácsolt szövetség a közelmúltban elég sok (csak mert a számítógép Rubish, és csak nekem a frameráta mintegy 10 egy jó nap , de nem használja a monitorok) És amit minden játszom elég jól.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| KNSZ MarioKart Secret of Mana PC Supreme Commander C & C Zero óra LOMAC 360 Halo3 Frontlines: Fuels of War Forza 2 Test Drive
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC: Teljes megsemmisülés PS2: James Bond, Need for Speed (Cardon, Underground 2 és a Most Wanted), Medal of Honor, SSX Tricky, Battlefield 2.