![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| במחשב אני משחק:
Crysis Call of Duty 4 Wolfenstein לשטח האויב Gears מלחמה על Xbox 360 אני משחק: Frontlines: דלק המלחמה Gears מלחמה רוצחים creed אפקט המוניים Halo 3 בקרוב תהיה קשת שש Vegas 2 ו Guitar Hero 3 המערכת שלי: התכוונת Machine!
|
|
| |||
| |||
| Halo 3 ב 360, זה כל מה שאני צריך LOL |
|
| |||
| |||
| מה את gamercard. שלי הוא gaza14 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC-bioshock, crysis, פחד (עדיין), את תיבת כתום (כיום עם garys "המשרד")
| |||
| |||
| עזה פעם כדי לשחק returin Castle wolfenstein משחק נהדר.! |
|
| |||
| |||
| להפסיק את הודעות דואר זבל gentry92! |
|
| |||
| |||
| כמעט דואר זבל! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הממ, גם אני משחק BF2142 ו BF2 לעיתים (שניהם עם expansions), אני כבר הייתי משחק גם המפקד העליון: מזויפת הברית די הרבה לאחרונה (רק את המחשב שלי כי היא rubish ורק נותן לי framerate של כ 10 על יום טוב , אבל אני עושה שימוש בשני צגים) ו thats הכל אני משחק די הרבה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snes MarioKart הסוד Mana PC המפקד העליון C & C שעת האפס LOMAC 360 Halo3 Frontlines: דלק המלחמה Forza 2 בדיקת כונן
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC: סה"כ הכחדה PS2: ג 'יימס בונד, הצורך במהירות (Cardon, תת 2 ורוב רצה), מדליית הכבוד, SSX tricky, שדה הקרב 2.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צביעות לשחק משחקים על ניו Asus EN9800GT שלי | wyntz | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 19 אוקטובר 2009 22:29 |
| הקפאות המחשב בכל פעם שאני משחק | Egon09 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | ה -30 במאי 2009 03:32 |
| המחשב שלי נסגר כאשר אני משחק משחקים! | 09tomlin | כרטיסי מסך & Monitors | 14 | 14th ינואר 2008 02:34 |
| מה אתה משחק משחקים? | Hybr! ד | PC & קונסולת משחקים | 25 | 8 יולי 2007 04:23 |
| PSP wont לטעון / משחק | ilovemybicycle | PC & קונסולת משחקים | 3 | 21st מרץ 2007 03:25 |
| שרשרת כלים | |
| |