![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ant PC I play:
Crysis Call of Duty 4 Wolfenstein Enemy Territory Gears of War Apie "Xbox 360" Groju: Frontlines: Fuel of War Gears of War Assassins Creed Mass Effect Halo 3 netrukus bus Rainbow Six Vegas 2 ir Guitar Hero 3 Mano sistema: MEAN MACHINE!
|
|
| |||
| |||
| 360 Halo 3, that's all I need lol |
|
| |||
| |||
| Kokia jūsų gamercard. kasykla yra gaza14 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC BioShock, Crysis, baimę (vis dar), The Orange Box (dabar su garys mod)
| |||
| |||
| Gazos jūs kada nors suvaidinti returin to Castle Wolfenstein puikus žaidimas.! |
|
| |||
| |||
| stop spamming savo pranešimų gentry92! |
|
| |||
| |||
| vargu šlamštas! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, ir aš galiu žaisti BF2142 ir BF2 kartais (su irimą), aš taip pat vaidina Supreme Commander: Forged Alliance gana daug neseniai (tik šiek tiek, nes mano kompiuteryje yra rubish ir tik man duoda framerate apie 10 On A Good Day , bet aš naudoti abu monitoriai) bei thats all I žaisti gana daug.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SNES MarioKart Secret of Mana PC Supreme Commander C & C nulis valandų LOMAC 360 Halo3 Frontlines: Fuels of War Forza 2 Test Drive
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC: Total Annihilation PS2: James Bond, Need for speed (Cardon, Underground 2 ir Most Wanted "), Medal of honor, SSX Tricky, battlefield 2.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Cant žaisti žaidimus Mano Naujas Asus EN9800GT | wyntz | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 19 spalis 2009 22:29 |
| Kompiuteris pakimba Kai aš žaisti Žaidimai | Egon09 | General Hardware Chat | 1 | Gegužė 30, 2009 03:32 |
| Mano kompiuteris išsijungia, kai aš žaisti žaidimus! | 09tomlin | Graphics Cards & Monitoriai | 14 | 14 sausis 2008 02:34 |
| Kokie Žaidimai žaisti? | Hybr! D | PC & konsolės Žaidimai | 25 | 8 liepa 2007 04:23 |
| PSP wont load / žaisti | ilovemybicycle | PC & konsolės Žaidimai | 3 | Kovas 21, 2007 03:25 |
| Temos įrankiai | |
| |