![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Par PC I play:
Crysis Call of Duty 4 Wolfenstein ienaidnieka teritorijas Gears of war Par Xbox 360 i spēlē: Frontlines: fuel of war Gears of war Assassins Creed Mass Effect Halo 3 Tiklīdz tiks Rainbow Six Vegas 2 un Guitar Hero 3 Mana sistēma: VIDĒJĀ MACHINE!
|
|
| |||
| |||
| Par 360 3 Halo, ka viss i need lol |
|
| |||
| |||
| what's your gamercard. raktuves ir gaza14 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC-Bioshock, Crysis, bailes (joprojām), oranžā kastē (tagad ar garys mod)
| |||
| |||
| gaza tu kādreiz spēlē returin uz pils Wolfenstein lieliska spēle.! |
|
| |||
| |||
| stop spamming mans posts gentry92! |
|
| |||
| |||
| tikko spam! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, arī es spēlēt BF2142 un BF2 laiku pa laikam (gan ar paplašināšanos), es esmu arī spēlē virspavēlnieku: Kalta alianse diezgan daudz nesen (tikai mazliet, jo mans dators ir rubish un tikai dod man ap 10 framerate par labu dienā , bet es to izmanto gan monitoru) And thats es būt diezgan daudz.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SNES MarioKart Noslēpums Mana PC Supreme Commander C & C Nulles stunda LOMAC 360 Halo3 Frontlines: Fuels of War Forza 2 Test Drive
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC: Total Anihilācija PS2: James Bond, Need for Speed (Cardon, pazemes 2 un Most Wanted) medaļa par godu, SSX Tricky, Battlefield 2.