![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na komputerze i play:
Crysis Call of Duty 4 Wolfenstein Enemy Territory Gears of War Na konsoli Xbox 360 i gry: Frontlines: Fuel of War Gears of War Assassins Creed Mass Effect Halo 3 wkrótce Rainbow Six Vegas 2 i Guitar Hero 3 My System: ŚREDNIA MASZYNA!
|
|
| |||
| |||
| Halo 3 na 360, to wszystko muszę lol |
|
| |||
| |||
| What's your gamercard. Kopalnia jest gaza14 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC-Bioshock, Crysis, strach (nadal), pomarańczowym polu (obecnie z garys mod)
| |||
| |||
| Gaza kiedykolwiek grać returin do wielkiej gry Castle Wolfenstein.! |
|
| |||
| |||
| stop spamming gentry92 moje posty! |
|
| |||
| |||
| Trudno spamu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, cóż mogę grać BF2142 i BF2 sporadycznie (zarówno z rozbudową), I've również gry Supreme Commander: Sfałszowane sojuszu sporo niedawno (tylko po prostu dlatego, że mój komputer jest rubish i daje mi tylko o około 10 klatek na dobry dzień , ale nie korzystać z obu monitorów) i thats all I play pretty much.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OEN MarioKart Secret of Mana PC Supreme Commander C & C Zero Hour LOMAC 360 Halo3 Frontlines: Fuels of War Forza 2 Test Drive
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC: Total Annihilation PS2: James Bond, Need for Speed (Cardon, Underground 2 i Most Wanted), Medal of Honor, SSX Tricky, Battlefield 2.