![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De pe PC i joc:
Crysis Call of Duty 4 Wolfenstein Enemy Territory Angrenaje de război Pe de Xbox 360 joc: Frontului: combustibil de război Angrenaje de război Asasini Creed Mass efect Halo 3 în curând să fie curcubeu şase Vegas 2 Guitar Hero 3 şi Sistemul meu: Însemna MASINA!
|
|
| |||
| |||
| Halo 3, pe 360, asta e tot ce am nevoie de lol |
|
| |||
| |||
| What's your gamercard. a mea este gaza14 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC-BioShock, Crysis, teama (încă), de culoare portocalie caseta (acum cu garys MOD)
| |||
| |||
| Gaza, pe care l-ai juca returin la castel Wolfenstein mare joc.! |
|
| |||
| |||
| stop spam-ul meu de posturi gentry92! |
|
| |||
| |||
| cu greu un spam! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, bine am juca BF2142 şi BF2 ocazional (ambele cu dilatărilor), am fost, de asemenea, joacă Supreme Commander: Forged Alliance recent un numar destul de mare (numai meu calculator doar pentru ca este doar rubish şi dă-mi un framerate de aproximativ 10 de pe o zi buna , dar mi-am făcut utiliza ambele monitoare) thats Şi tot ce mi-am juca destul de mult.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snes MarioKart Secret de Mana PC Supreme Commander C & C la ora zero LOMAC 360 Halo3 Frontului: Combustibilii de război Forza 2 Test Drive
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC: Total anihilare PS2: James Bond, au nevoie de viteză (Cardon, subterane şi de cele mai multe vrut 2), Medalia de Onoare, SSX complicat, Battlefield 2.