![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na PC aj hrať:
Crysis Call of Duty 4 Wolfenstein nepriateľské územie Gears of War Na Xbox 360 aj hrať: Frontlines: palivovej vojny Gears of War Assassins Creed Hmotnosť efekt Halo 3 čoskoro Rainbow Six Vegas 2 a Guitar Hero 3 Môj systém: Stíhačky!
|
|
| |||
| |||
| Halo 3 na 360, to všetko i need lol |
|
| |||
| |||
| aký je váš gamercard. Baňa je gaza14 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC-BioShock, Crysis, strach (stále), oranžové krabici (teraz s garys mod)
| |||
| |||
| Gazy ste niekedy hrať returin na hrad Wolfenstein skvelá hra.! |
|
| |||
| |||
| zastaviť spamy moje príspevky gentry92! |
|
| |||
| |||
| sotva spam! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, tak som hru BF2 a BF2142 príležitostne (oba s expanziou), som tiež prehrávanie Supreme Commander: Kované aliancia docela hodně nedávno (len preto, že môj počítač je rubish a len dáva mi snímok z približne 10 na dobrý deň , ale mám použiť obidva monitory) A to je všetko som hrať docela ďaleko.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PNO MarioKart Tajomstvo Mana PC Supreme Commander C & C Zero Hour LOMAC 360 Halo3 Frontlines: Palivá of War Forza 2 Test Drive
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC: Celkom Annihilation PS2: James Bond, Need for speed (Cardona, podzemné a 2 Most Wanted), Medal of Honor, SSX choulostivé, Battlefield 2.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Cant Hrať hry na Moja Nový Asus EN9800GT | wyntz | Graphics Cards & Monitory | 7 | 19.října 2009 22:29 |
| Počítačové freezes Kedykoľvek som hrať hry | Egon09 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 30. máj 2009 03:32 |
| Môj počítač vypne aj pri hraní hier! | 09tomlin | Graphics Cards & Monitory | 14 | 14. január 2008 02:34 |
| Aké hry si hrát? | Hybr! D | PC a herné konzoly | 25 | 8. júl 2007 04:23 |
| PSP zvyknutý zaťaženie / hranie hier | ilovemybicycle | PC a herné konzoly | 3 | 21. marca 2007 03:25 |
| Thread Tools | |
| |