![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
На ПЦ-ја играју:
Црысис Цалл оф Дуты 4 Уолфенстеин непријатељске територије Геарс рата На Ксбокс 360 и игра: Борбеној линији: гориво за ратне Геарс рата Ассассинс веровање Масс еффецт Хало 3 ускоро бити дуга шест Вегас 2 и Гуитар Херо 3 Мы Сыстем: Меан МАШИНА!
|
|
|
|||
|
|||
|
Хало 3 на 360, то је све ја потреба лол
|
|
|
|||
|
|||
|
Ухат'с ыоур гамерцард. мина је газа14
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ПЦ-биосхоцк, црысис, страх (још увек), наранџасто квадратић (сада са гарыс мод)
|
|||
|
|||
|
Газа ли икада играти ретурин до дворцу уолфенстеин одлична игра.!
|
|
|
|||
|
|||
|
стоп спамминг моје постове гентры92!
|
|
|
|||
|
|||
|
једва с лажним!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хмм, добро сам играти БФ2 и БФ2142 повремено (оба са проширења), Иве 'исто тако био играње Врховни командант: фалсификовао савезу прилично пуно у задње време (само само зато мој рачунар је рубисх даје и само ми је фрамерате од око 10 дана добар дан , али ја то користити оба монитора) А сви ми који играју прилично много.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Снес
МариоКарт Сецрет оф Мана ПЦ Врховни командант Ц & Ц Зеро сат Ломачу 360 Хало3 Борбеној линији: Горива оф Уар Форза 2 Тест Возити
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ПЦ: Укупно истребљење
ПС2: Џејмс Бонд, Потреба за брзином (Цардон, ундергроунд 2 и најтраженијих), Медаља части, ССКС лукав, бојиа̨ту 2.
|