![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На комп'ютері я граю:
Crysis Call Of Duty 4 Wolfenstein Enemy Territory Gears Of War На Xbox 360 і Play: Frontlines: Fuel Of War Gears Of War Assassins Creed Mass Effect Halo 3 скоро буде Rainbow Six Vegas 2 і Guitar Hero 3 Моя система: Костолом!
|
|
| |||
| |||
| Halo 3 на 360, що все, що мені необхідно LOL |
|
| |||
| |||
| Як ви gamercard. Шахта gaza14 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC-Bioshock, Crysis, Fear (поки що), The Orange Box (в даний час з Garys MOD)
| |||
| |||
| Газ ви ніколи не грали returin To Castle Wolfenstein великій грі.! |
|
| |||
| |||
| зупинити спам gentry92 мої повідомлення! |
|
| |||
| |||
| Навряд чи спам! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хм, а я граю BF2 і BF2142 іноді (як з розкладом), я також грав Supreme Commander: Forged Alliance досить багато останнім часом (лише тільки тому, що мій комп'ютер Рубіш і тільки дає мені кадрів близько 10 On A Good Day , але я використовувати обидва монітора) І Це все я граю дуже багато.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SNES MarioKart Секретне Мана PC Верховний Головнокомандувач C & C Zero години LOMAC 360 Halo3 Frontlines: Палива Війни Forza 2 Test Drive
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC: Total Annihilation PS2: Джеймс Бонд, потреба в швидкості (Кардон, підземна 2 і Most Wanted), Почесною медаллю, SSX Tricky, Battlefield 2.