![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И какве требају информације за овај пројекат сам радиш. Такође, може било ко рећи мене што ПЦ ЦПУ ја могу упоредити их на? ово би било много поштовати СССОООО!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ту је заиста ни на који начин не можете упоредити ове врсте ствари. 360'с Ксенон је ПоуерПЦ архитектуру, која је сама ставља врло далеко од било којег Интел / АМД чипу на тржишту. Најближа ствар коју би могли упоредити га је Трипле-цоре Пхеном попут '. Тхе Целл је чак цразиер. Само поређења теоретски макс перформансе, 360 је 115,2 гфлопс, где је пс3 је 2 тфлопс - међутим, то није стварно корисне поређења због разлога који је већ наведено. У гаминг, више 360 традиционалне архитектуре је извршио боље. То је ствар за учење код коришћење ћелије на пс3, ЈА оно што је сумњиво.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| мора постојати нека врста преседан вани.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Па, они су потпуно различите архитектуре, нема мјерни системи за комуналне услуге (за правописних разлога) ... своје најбоље кладити се прочитати рецензије о томе како је два система у односу на исту игру играте, али наравно, они су идући у бити две засебне верзије тако да ће више зависити о надлежности развојних система од самог.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта желите да знате?
| |||
| |||
| истраживачког пројекта. Желим некога ко би могао да користи само на њима 3ДМарк06 обоје. Мислим, сви знамо шта се може упоредити ГПУ једноставно, зашто не ЦПУ? ок, како се о томе, може неко давати мене врсту списка који је најмоћнија на најмању снагу. са пс3, 360 и хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...одид=ЦП-218-ИН да ЦПУ.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| ид саы Интел ЦПУ онда пс3 онда Ксбокс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Донт кноткле било репер м8, али то би могло помоћи Ксбокс 360 вс пс3: Поређење ГПУ
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| ох поо. шавова то да се не ради о десктоп ЦПУ и користи соцкет ЛГА771. ми може неко препоручити најбољи процесор који можете добити за гаминг ПЦ?
|
| |||
| |||
| 771 је Скуллтраил верзија од 775, то је гаминг пц
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ксбокс да би Блу-раы | газа14 | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 2 април 2008 15:32 |
| Који је бољи псп или Ксбокс 360? | рачунар ловер786 | ПЦ & конзоле Игре | 29 | 28 март 2008 11:31 |
| Ксбокс 360 ЕМУ емулатор за ПЦ? | мхидхир93 | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 21 март 2007 06:44 |
| Ксбокс 360 или пс3 | еммаонлине | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 14 март 2007 10:24 |
| Репер | куинда | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 23 октобар 2006 02:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |