![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја купила црвено фракција за моје рачунар искључивање ебаы за мало крупна сачма цуз мој пријатељ је рекао да је добра игра. ипак нашто ЈА пробати играти га, то је све ја добити Како ово поправити? има најновије надоградње и ствари.
|
| |||
| |||
| наново игру? |
|
| |||
| |||
| добро, нисам још покушао да проллы ... требао би ...
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| сомоне могу рећи мене како да бисте уградили видс са ЫоуТубе |
|
| |||
| |||
| угодити донт киднаповати мој тхреад. Ја реинсталлед игре. Исти проблем.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| добро сте могли само одговори на питање ..... а саведме постинг то. |
|
| |||
| |||
| он аутоматски то ... може неко помоћ мене?
|
| |||
| |||
| Да ли је то навратити КСП или Уин7? |
|
| |||
| |||
| ксп
|
| |||
| |||
| Од најбоље могу схватити, рачунар је превише добар да га лол. Наиме на ГПУ. Имам два линкове, не мислим прва ће вам помоћи, али други је ыоутубе Лин к оним што чини се да је исти проблем. читати коментаре да је један и видећете шта мислим. Имао сам сличних проблема са нестварно серије на мој КСП машина, али је био превише лењ да бисте сортирали их све ван. хттп://ууу.цомпатдб.орг/суппорт/топи..._проблемс.хтмл |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ацер Само навика рад! | рохеел | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 20. новембар 2009 15:51 |
| Слушалице навика Рад у правог канала | ксацтлы | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 11. новембар 2009 22:42 |
| ПДА Делл Аксим Кс30 - навика посао с Видик | симонсмитх | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 22 март 2009 05:21 |
| Мој Уии удаљеног навика посао? | асхлеиии | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 21 новембар 2008 12:36 |
| Уиндоус Рецоверы навика посао | Зангинатор | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 17 фебруар 2008 11:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |