![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Cant pochopit, proč Call of Duty 2 zvyklý hrát na mém notebooku. Jedná se o Sony VAIO vgn-fz21s. Jestli někdo ví odpověď, prosím, říci to takovým způsobem, bych mohl pochopit jako ne příliš horké na všech žargon. Nazdraví pro čtení. Ken |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dostáváte žádné chybové hlášky, co se stane? IVE dostal CoD2 a pracuje dobře s mým vista
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Jen říká, že není kompatibilní. myslíš, že to by mohl být dirext x. |
|
| |||
| |||
| http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProd...y=VN + FZ + Series To vám notebook pravdu? se spec zdá ok jste aktualizovány všechny vaše ovladače a přímou X etc as i ve skutečnosti nevědí, co jiného poradit Teda, pokud váš notebook byl pod spec jen by bylo správně ... je to koupil kopii?
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jakéhokoli druhu média hráč zvyklý hrát video | haiku | Multimedia & Kodeky | 2 | 2. června 2009 10:21 |
| DVD spisovatel bude hrát, ale zvyklý popálení | stevennkira | Drives & Removable Media | 2 | 29. květen 2009 02:39 |
| DVD zvyklý Play, Chybová zpráva při vložení DVD | Nero | Drives & Removable Media | 5 | 9. května 2009 15:43 |
| PSP zvyklý zatížení / hraní her | ilovemybicycle | PC a herní konzole | 3 | 21. března 2007 03:25 |
| DVD zvyklý hrát | bag29uk | Obecné Software Chat | 2 | 25. leden 2007 05:42 |
| Thread Nástroje | |
| |