![]() |
|
| |||
| |||
| Επίκλισης καταλαβαίνω γιατί Call of Duty 2 wont play on my laptop. Είναι ένα Sony VAIO VGN-fz21s. αν κάποιος γνωρίζει την απάντηση παρακαλώ ενημερώστε με έναν τρόπο θα μπορούσα να καταλάβω, όπως και δεν είναι πολύ ζεστό για όλα τα κορακίστικα. Cheers για την ανάγνωση. Ken |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| έχετε κάνει κανένα μήνυμα λάθους, τι συμβαίνει; IVE cod2 έχεις και τα έργα μου με ωραία θέα
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Απλά δεν λέει ότι τα συμβατά. Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να είναι η dirext x. |
|
| |||
| |||
| http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProd...y=VN + FZ + Series thats laptop σας έτσι; το spec φαίνεται εντάξει, έχετε ενημέρωση όλων των προγραμμάτων οδήγησης και άμεση X κτλ όπως πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να συμβουλεύει Δηλαδή αν το laptop ήταν κάτω spec απλώς θα λειτουργούν σωστά ... πρόκειται για ένα αντίγραφο αγόρασε;
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οποιοδήποτε είδος media player wont αναπαραγωγή video | haiku | Multimedia & Codecs | 2 | 2η Ιουν 2009 10:21 |
| DVD συγγραφέας θα παίξουν, αλλά συνηθίζει έγκαυμα | stevennkira | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 29 Μαΐου 2009 02:39 |
| DVD της Wont Play, Μήνυμα λάθους όταν Ληφθείσες DVD Εισήχθη | Nero | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 9η Μαΐου 2009 15:43 |
| PSP συνηθίζει φορτίο / παίζουν παιχνίδια | ilovemybicycle | PC & Console Gaming | 3 | 21 Μαρ 2007 03:25 |
| Dvds συνηθίζει παίξει | bag29uk | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 25 Ιαν 2007 05:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |