![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Licemjerje shvatiti zašto Call of duty 2 navika igra na moj laptop. To je Sony Vaio vgn-fz21s. ako netko zna odgovor molim vas javite se na neki način i ne može razumjeti kako je jako vruće na svim žargon. Klicati za čitanje. Ken |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li bilo kakve poruke o pogreškama, što se događa? Ive got cod2 i utvrde prekid sa mojim vidik
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Samo kaže da su joj nije kompatibilna. Mislite li da bi mogao biti dirext x. |
|
| |||
| |||
| + + http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProd...y=VN FZ Serija taj laptop ti pravo? u spec. izgleda ok, imate sva svoja ažurirane upravljačke programe i direktne X itd kao što sam ja zapravo ne znam što drugo savjetovati Mislim, ako je vaš laptop ispod spec. samo bi izvoditi pravilno ... Da li je to kupio kopiju?
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |