![]() |
|
| |||
| |||
| צביעות להבין למה הסב של החובה 2 רגיל לשחק על הנייד שלי. זהו Sony vaio vgn-fz21s. אם מישהו יודע תשובה בבקשה תגיד את זה בכל אופן, אני מבין שאולי לא חם מאוד על כל לשון. לחיים לקריאה. קן |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה מקבל הודעות שגיאה, מה קורה? ive יש cod2 בסדר ועובד עם Vista
|
| |||
| |||
| רק אומר, כי זה לא תואם. האם אתה חושב שזה יכול להיות dirext X. |
|
| |||
| |||
| + + http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProd...y=VN FZ סדרה thats לך מחשב נייד נכון? spec את נראית טוב, יש לך את כל מנהלי ההתקנים המעודכנים וישיר X ועוד כמה שאני ממש לא יודעת מה עוד לייעץ אני מתכוון אם המחשב הנישא מתחת היה spec זה פשוט היה לפעול כראוי ... הוא קנה לו העתק?
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כל סוג של מדיה שחקן רגיל לשחק Videos | haiku | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 2nd יוני 2009 10:21 |
| כתב ה-DVD יהיה משחק רגיל אבל לצרוב | stevennkira | כוננים & נשלפת | 2 | 29 מאי 2009 02:39 |
| ה-DVD של wont השמעה, התקבלה הודעת שגיאה כאשר הוכנס DVD | Nero | כוננים & נשלפת | 5 | 9th מאי 2009 15:43 |
| PSP wont לטעון / משחק | ilovemybicycle | PC & קונסולת משחקים | 3 | 21st מרץ 2007 03:25 |
| תקליטורי DVD רגיל לשחק | bag29uk | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -25 בחודש ינואר 2007 05:42 |
| שרשרת כלים | |
| |