![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Cant understand Why Call of Duty 2 wont play on my laptop. Tai SONY VAIO VGN-fz21s. jei kas žino atsakymą pasakykite jam, kaip galiu suprasti, kaip ne labai karšta visas žargonas. Cheers for reading. Ken |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs gaunate pranešimus apie klaidas, kas atsitiks? ive got CoD2 ir puikiai veikia su mano Vista
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Tiesiog sako, kad jos nėra suderintos. Ar manote, kad tai galėtų būti dirext X. |
|
| |||
| |||
| http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProd...y=VN+FZ+Series Thats jus nešiojamas teisė? Spec atrodo Gerai, kad atnaujinote visas tvarkykles ir Direct X ir tt Kaip aš tikrai nežinau, ką dar patarti I mean, jei jūsų nešiojamasis kompiuteris buvo mažesnis nei spec jis tiesiog būtų tinkamai paleisti ... jis nupirko kopija?
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |