![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nie można zrozumieć, dlaczego Call of Duty 2 wont grać na moim laptopie. Jest to Sony Vaio vgn-fz21s. jeśli ktoś zna odpowiedź proszę powiedzieć to w taki sposób, i nie może zrozumieć, jak bardzo gorąco na wszystkich szwargot. Cheers for czytaniu. Ken |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie masz żadnych komunikatów o błędach, co się dzieje? ive got cod2 i działa dobrze z moim Vista
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Po prostu mówi, że jej nie kompatybilne. Pan myśli, że to może być dirext x. |
|
| |||
| |||
| http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProd...y=VN + + Seria FZ thats was laptopa prawda? w spec wydaje ok, Pan aktualizacja wszystkich kierowców i bezpośrednich X itp, jak i rzeczywiście nie wiem co jeszcze do doradzania Mam na myśli, jeśli komputer został poniżej spec po prostu będzie działał poprawnie ... jest to kopia kupił?
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
![]() |
|
| Zakładki |