![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cant înţeleg de ce Call of Duty 2 obiceiul juca pe sistemul meu laptop. Este un Sony VAIO vgn-fz21s. daca cineva stie un răspuns, vă rugăm să-i spuneţi-l într-un fel i-ar putea intelege ca nu foarte fierbinte pe toate jargon. Noroc pentru lectură. Ken |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vrei sa primit nici un mesaj de eroare, ceea ce se întâmplă? ive luat cod2 si lucreaza bine cu Vista
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Doar spune că ei nu sunt compatibile. crezi ca ar putea fi dirext x. |
|
| |||
| |||
| http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProd...y=VN + FZ + Series Thats ai laptop nu-i asa? de spec. pare ok, l-ai actualizat toate driver-ele dvs. şi direct X etc i ca de fapt nu ştiu ce altceva să consilieze Adică, dacă-ţi laptop-ul de mai jos a fost spec. acesta doar ar fi corect ... este o copie a cumpărat?
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |