![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cant pochopiť, prečo Call of Duty 2 zvyknutý hrať na mojom notebooku. Jedná sa o Sony Vaio VGN-fz21s. Ak niekto vie odpoveď, prosím, povedať to takým spôsobom, by som mohol pochopiť ako nie príliš horúce na všetkých žargón. Nazdraví pre čítanie. Ken |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dostávate žiadne chybové hlášky, čo sa stane? IVE dostal CoD2 a pracuje dobre s mojím vista
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Len hovorí, že nie je kompatibilné. myslíš, že to by mohol byť dirext x. |
|
| |||
| |||
| http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProd...y=VN + FZ + Series To vám notebook pravdu? sa spec zdá ok ste aktualizovať všetky vaše ovládače a priamu X etc as aj v skutočnosti nevedia, čo iného poradit Teda, pokiaľ váš notebook bol pod spec len by bolo správne ... je to kúpil kópiu?
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |