![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Лицемјерје схватити зашто Цалл оф Дуты 2 навика игра на мој лаптоп. То је Соны Ваио ВГН-фз21с. ако неко зна одговор молим вас јавите се на неки начин и не може да разуме како је јако вруће на свим жаргон. Клицање за читање. Кен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли било какве поруке о грешкама, што се дешава? Иве гот цод2 и утврде прекид с мој видик
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Само каже да су јој није компатибилна. Мислите ли да би могао бити дирекст кс. |
|
| |||
| |||
| + + Хттп://ваио.соны.цо.ук/виеу/СхоуПрод...ы=ВН ФЗ Серија тај лаптоп ти право? у спец изгледа ок, имате сва своја ажуриране управљачке програме и директне Кс итд као што сам ја заправо не знам шта друго саветовати Мислим, ако је ваш лаптоп испод спец само би изводити правилно ... Да ли је то купио копију?
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Било која врста медиа плаыер навика плаы видеос | Хаику | Мултимедија и кодеци | 2 | 2. јуна 2009 10:21 |
| ДВД писац ће играти, али обичај да гори | стевеннкира | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 29 мај 2009 02:39 |
| ДВД'с Плаы навика, Порука о грешци када је Примљено ДВД уметнута | Нерон | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 9 мај 2009 15:43 |
| ПСП навика лоад / играмо | иловемыбицыцле | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 21 март 2007 03:25 |
| ДВД плаы навика | баг29ук | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 25 јануар 2007 05:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |