![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нахиляє розумію, чому Call Of Duty 2 звичай грати на моєму ноутбуці. Це Sony VAIO VGN-fz21s. Якщо хто знає відповіді прохання повідомити його таким чином, я можу зрозуміти, як не дуже гарячим на всіх жаргоні. Cheers для читання. Кен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви отримаєте ніяких повідомлень про помилку, що відбувається? Ive Got cod2 і чудово працює з моєї Vista
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Просто говорить, що його не сумісні. Ви думаєте, це може бути dirext X. |
|
| |||
| |||
| http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProd...y=VN+FZ+Series Thats вас ноутбук право? Spec здається, добре, у вас всі ваші оновлені драйвери і т.д. X прямий, як я дійсно не знаю, що ще радять Я маю на увазі, якщо ваш ноутбук був нижче специфікації він просто буде бігти належним чином ... вона купила копію?
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будь-яка Media Player звичай відео під час відтворення | Хайку | Мультимедіа & кодеки | 2 | 2 червня 2009 10:21 |
| DVD Writer буде грати, але зазвичай спалити | stevennkira | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 29 травня 2009 02:39 |
| DVD's Wont Play, надійшли повідомлення про помилку, коли DVD Додана | Нерон | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 9 травня 2009 15:43 |
| PSP звичай навантаження / грати в ігри | ilovemybicycle | PC & консоль Gaming | 3 | 21 березня 2007 03:25 |
| Dvds звичай грати | bag29uk | General Software чат | 2 | 25 січня 2007 05:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |