![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета ![]() съм съвсем нова за цялата игри конзолата нещо са просто купи Wii и да намерят своето голямо, но Ive открили, че новите игри са доста скъпи тук, в Обединеното кралство Аз се чудя, ако някоя от другите Nintendo игри навън от за пример играта куб са за сцената в Wii конзола :) Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако свържете Wii си широколентов можете да изтеглите игри стари и нови доста евтино.
| |||
| |||
| Знам, че това е малко късно, но всички GameCube игри, трябва да работи за Wii. Там също е достоен за избор на виртуални игри изтеглите наличните сега също. |
|
| |||
| |||
| В Wii ще играят GameCube игри по същия начин GameCube ще играят тях. Изберете игра, както бихте направили с Wii игра, и от там трябва да бъде абсолютно същата. Което означава, че ще е необходим по-GameCube контролер и картата с памет. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
(30,00 САЩ долар = 14,76814 британската лира 50,00 САЩ долар = 24,61357 британски лири) Надявам се, че имам това право |