![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά ![]() είμαι πολύ νέα για ολόκληρο το πράγμα κονσόλα παιχνιδιών μόλις αγόρασα ένα Wii και να βρει τη μεγάλη IVE αλλά ανακάλυψε ότι τα νέα παιχνίδια είναι αρκετά ακριβά εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο Αναρωτιόμουν αν κάποιο από τα άλλα παιχνίδια nintendo έξω από το παιχνίδι για παράδειγμα είναι κύβος που παίζονται στην κονσόλα Wii :) Laserline |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν συνδέσετε το Wii με ευρυζωνική σας μπορείτε να "κατεβάσετε" παιχνίδια παλαιά και τα νέα πολύ φθηνή.
| |||
| |||
| Ξέρω ότι αυτό είναι λίγο αργά, αλλά όλα τα παιχνίδια Gamecube θα πρέπει να εργαστεί για το Wii. Υπάρχει επίσης μια αξιοπρεπή επιλογή των εικονικών "κατεβάσετε" παιχνίδια που διατίθενται σήμερα, πάρα πολύ. |
|
| |||
| |||
| Το Wii θα παίξει Gamecube παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο το gamecube θα παίξουν τους. Επιλέξτε το παιχνίδι όπως θα κάνατε με ένα παιχνίδι Wii, και από εκεί θα πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο. Που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε ένα gamecube ελεγκτή και την κάρτα μνήμης. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
(30,00 δολάρια ΗΠΑ = 14,76814 βρετανική λίρα 50,00 δολάρια ΗΠΑ = 24,61357 βρετανική λίρα) Ελπίζω να έχεις το δικαίωμα αυτό |